Hlavní obsah
Článek

O Karrueche Tran (29) je mnohem víc slyšet v souvislosti s jejími sociálními sítěmi než s filmografií. Ta zahrnuje takové perly jako Útok trojhlavého žraloka, tak se není moc co divit. Pravidelný příjem jí zajistil zase seriál Claws a i díky tomu si zvládla vytvořit velmi početnou fanouškovskou základnu, čítající přes sedm miliónů lidí. Tahákem jistě byl i její někdejší vztah se zpěvákem Chrisem Brownem, expřítelem Rihanny.

Tran prý nikdy nesnila o tom, že bude herečkou, a její cesta k této branži tak nevedla přímo. Jako teenagerka se živila jako osobní asistentka a klientům také chodila nakupovat oblečení. Pak přičichla k modelingu a neodolala kontraktu s agenturou Wilhelmina, jenž se jí nabídl. A následně ani příležitosti si zahrát. A zalíbilo se jí to. „Ale bude to dlouhá cesta. Když se díváte na film nebo na nějakou show, vypadá to jednoduše. Ale je to spousta práce a musím na sobě makat,“ uvedla.

Místo plátna tak Tran zatím vyniká na plážích po celém světě. Během posledních týdnů vystřídala hned dvě atraktivní destinace, Miami a Mexiko.

Reklama

Další články

Načítám