Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nová pohádka Zdeňka Trošky (70) Čertoviny už finišuje i s dokončovacími pracemi, tak aby se mohla v rámci prosincových předpremiér představit prvním divákům. My už nějaké záběry máme a vybrali jsme pro vás ty s krásnou herečkou Sárou Sandevou, která hraje hlavní roli. Vidět jsme ji mohli už v předchozím Troškově filmu Strašidla, kde si zahrála vílu.

Jaká je tedy její nová postava? „Dívka, která bojuje za lásku, a překážek v pohádce bude mít opravdu spousty, má zlýho pantátu a nemocnou maminku. Myslím, že Hanička je velmi silná slečna. A je fajn ztvárnit takovou pravou českou holku z vesnice,“ říká Sara Sandeva. Zatímco ve Strašidlech skoro celé natáčení protancovala v lehoučkých šatech, takže se celý štáb obával, aby neonemocněla, v Čertovinách zase musela zout boty.

„Skoro celé natáčení pobíhám bosa, což je pro mě docela nepříjemné, protože mám trošku fobii z hmyzu, broučků, pavouků, a tak když jsme točili, jak běhám bosá v poli, nebylo to zrovna milé,“ přiznává herečka. Bosky se musela také v jedné scéně setkat se zmijí, která se plazí ve světnici. Na hada, který měl odstraněné jedové zuby, dohlížel odborník na práci se zvířaty, takže nebezpečná scéna proběhla bez újmy na zdraví. Nicméně bolestivé kousnutí si odnesl rekvizitář, který se o zmiji staral.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám