Hlavní obsah
Článek

Měl to podstatně jednodušší než jeho partner Jan Cina (36). Zatímco ten musel do kalendáře Proměny nadace Archa Chantal před rokem podstoupit opravdu velkou „operaci”, aby se stal herečkou Goldie Hawn, jeho přítel, herec Petr Vančura, nemusel skoro nic.

Petr prostě přišel a pod rukama precizní maskérky se každým jejím tahem přibližoval k výslednému looku božského Freddieho Mercuryho (†45). Podle přímých účastníků to prý byla opravdu zajímavá podívaná. A když na konci oblékl speciálně ušité sako, zůstal celý tým stát nad tou neskutečnou podobou.

„Focení pro kalendář Nadace Archa Chantal pro mě byla velká čest a radost. Je to jedna z věcí, kterou jsem všem kolegům záviděl, a tak nezbývalo, než vyslat přání do vesmíru a doufat. Myslím, že to bude dárek především pro Simonu Stašovou, která mi neustále nutí ideu vystupovat jako dvojník Freddieho Mercuryho,” svěřil Petr.

„A musím říct, že potom, co jsem tu svou proměnu viděl, vážně uvažuji o malém letním turné po českých vesnicích,“ smál se Vančura. „Freddie Mercury pro mě znamená inspirativní osobitý projev, úžasně ostrý hlas, poctu všem předkusům a vzpomínku na moje dětství, kdy jsme na tu jedinou kazetu Queenů pařili u holek Pipkovic z šestého patra,” dodal na adresu zesnulého zpěváka, který je považován za jednoho z nejvýznamnějších muzikantů v historii.

Reklama

Další články

Načítám