Hlavní obsah
Článek

Deset měsíců po narození dcery Adélky má moderátorka večerních zpráv TV Nova Renáta Czadernová snad stejnou figuru jako v roce 2006, kdy byla třetí na soutěži krásy Miss ČR. "Vidíte, už si ani nepamatuji, jakou jsem tehdy měla postavu, ale myslím si, že si ji pořád udržuju více méně stejnou," mínila půvabná brunetka.

Dceru porodila v prosinci, už v květnu se vrátila na televizní obrazovky. "Zvládám to skvěle díky tomu, že mi na Nově umožňují chodit později. A s Adélkou jsem těch deset dní, co mám služby, do čtyř odpoledne doma, pak mě na pár hodin vystřídá partner," nemá problém Renáta.

Protože otce své dcery, marketingového specialistu Michala, označila jako partnera, podivili jsme se, že se ještě nevzali. Že by snad Renáta, která už jednou vdaná byla, na manželství zanevřela? "Zatím to ani nemáme v plánu. Pokud jde o moje první manželství, nepovažuji to za špatnou zkušenost, za tu svatbu jsem ráda. Nevzpomínám na to špatně, bylo to jen o tom, že jsme se každý chtěli vydat jinou cestou. Takže se svatbě nebráním. Jen ji zatím nemáme potřebu plánovat," vysvětlila moderátorka.

Adélku si pochvaluje, je hodná, nepláče a už od raných miminkovských dob se s ní i dosyta vyspala. Tudíž nemá nic proti dalšímu potomkovi. "Druhé dítě určitě chceme, byla bych ráda, aby nám to vyšlo jako s Adélkou hned napoprvé, ale to člověk nikdy neví," krčila rameny s tím, že ale s početím ještě nespěchá a zatím bere antikoncepci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám