Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S výstřihy sahajícími až k pupíku se v poslední době roztrhl pytel, ale takhle hluboký jsme ještě neviděli. Bývalá královna krásy Nikol Švantnerová (31) si jako porotkyně soutěže nejkrásnějších hasiček a hasičů oblékla overal s odhalenými zády a dekoltem, v němž pupík ukázala, a sahal ještě kousek pod něj.

"Chtěla jsem být originální, nechtěla jsem výstřih jenom k tomu pupíku. A řekla jsem si, proč to nedat ještě o kousek níž," smála se Nikol a my jí navrhli, že by mohla odhalený pupík ještě ozdobit piercingem. "To by asi neprošlo u mojí agentury a asi by se to nelíbilo ani doma," mínila Nikol, kterou doprovázel její přítel Patrik.

Toho, že bude vzbuzovat ve svém modelu větší pozornost než soutěžící dívky, se nebála. "Celou dobu budu sedět a pozornost všech očí bude upnutá na jeviště, tak jim tu chvilku slávy určitě brát nebudu. Roli porotkyně si hrozně užívám, v porotě už jsem tady podruhé a večer si užijeme i s partnerem. Že se podívá na hezké holky, mu přeju, ale dobře ví, co má doma, tak mi snad s žádnou hasičkou neuteče," uzavřela Nikol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám