Hlavní obsah
Článek

Novou kampaň fotila modelka Veronika Kašáková s dětmi z dětských domovů, o které se stará v rámci svého nadačního fondu. A holčička, která se jí celou dobu držela jako klíšťátko, prý vypadá přesně jako ona, když kdysi do dětského domova přišla.

"Rozhodli jsme se, že každý rok budeme dělat aktuální fotografie a ukážeme světu, jak nádherné děti jsou v dětském domově. Aby si nemysleli, že jsou tam nějací chudáci, jak kolikrát slýchávám. Je to smutné, nejradši bych si vzala všechny domů, což nemůžu, tak se snažíme alespoň nějak globálně pomoci v rámci možností," řekla Super.cz Veronika, která s dětmi z domovů tráví osmdesát procent svého času. "A když s nimi nejsem, stejně pro ně něco tvořím," doplnila.

O tom, že by si v budoucnosti, až si partnerem pořídí vlastní děti, ještě nějaké adoptovala, zatím neuvažuje. "Nechtěla bych to dělat jen proto, že se to ode mne očekává, anebo že by to vypadalo dobře. Je to strašně závažné rozhodnutí a ukáže to až čas. Místo v srdci mám, ale mít vícero dětí něco stojí, a tím nemyslím jen finančně. Zeptejte se mě na to za deset let, kdy už třeba budu nějaké děti mít, budu matkou a budu vědět, co to všechno obnáší. Zatím jsem partnerovi řekla, že bych chtěla psa," uzavřela Kašáková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám