Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Asi jí musel pořádně přitopit pod kotlem emocí, aby tohle udělala! Moderátorka vášnivých diskusí občanů s politiky a úředníky Michaela Jílková se po třech letech od svatby a patnácti letech od začátku vztahu s mediálním rádcem a údajně miliardářem Michalem Voráčkem rozhodla k radikálnímu kroku. Prý mu ukázala dveře a v úvahu nyní asi přichází už jen rozvod!

Existují informace, že manželé ve společné domácnosti nežijí již pět měsíců. „Ano, je to pravda,“ řekla Blesku Michaela Jílková a prý hned poté zavěsila.

„Zodpovědnost k rodině, slušnost a dodržování morálních zásad jsou pro mě nejdůležitější hodnoty v životě. Budu je chránit vždy a před každým,“ řekla médiu po druhém zavolání s tím, že víc se k tomu vyjadřovat nebude. I tak jde o hodně silná slova, která vyvolávají spoustu otázek.

Podle jejích přátel přitom údajně vždy tvrdila, že i kdyby to v manželství neklapalo, žena by se kvůli komfortu dětí a jejich právu na oba rodiče měla obětovat. Jestli je to pravda a Michaela takové řeči skutečně vedla, to se ale asi nedozvíme, protože téma manželství nyní opravdu znovu otvírat nechce.

Jílková má s Voráčkem téměř třináctiletou dceru Marušku, s předchozím mužem Vladimírem Dvořákem pak pohledného syna Jakuba (20). Ten je tedy vnukem zesnulého parťáka Jiřiny Bohdalové Vladimíra Dvořáka (†74).

Reklama

Další články

Načítám