Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V úterý proběhl očekávaný dvojkoncert a křest nových alb kapel Mirai (Konnichiwa) a Poetika (Trinity). Fanoušci se dočkají i společného turné, které se kvůli tragické události v rodině bubeníka Mirai Šimona, jemuž zemřela manželka, přesouvá na březen příštího roku.

Kmotry desek byli zpěvačka Ewa Farna (30) v případě Mirai a textař Pokáč v případě Poetiky. „Mirai jsou pro mne jednou z nejnadanějších mladých kapel současnosti. Jejich hudba mne baví a přeju jim, ať je nadšení z hraní a živelná energie neopouští,“ zaznělo od Farne, která desku pokropila japonským saké.

„Byl jsem dojatý z toho, kolik lidí nás přišlo podpořit a jakou atmosféru nám udělali. Seděl jsem po tom všem v backstagi a musel jsem to celé rozdýchat. Bylo to silný. Děkujeme za to,“ uvedl bezprostředně po skončení akce zpěvák Mirai Navrátil.

I pro druhou kapelu šlo o významný a důležitý večer. „Koncert v Lucerna Music Baru byl pro nás zatím nejsilnějším zážitkem a tím nejlepším, co jsme na klubové scéně zažili. Tohle jsou pro nás nové a cenné zkušenosti a děkujeme za ně!“ shodli se kluci z Poetiky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám