Hlavní obsah
Článek

Jako první jsme vás informovali o svatbě Veroniky Chmelířové (37) s hokejistou Milanem Procházkou, o tom, že to v jejich manželství skřípe, a nyní přichází další smutné prvenství: Veronika a Milan jsou již rozvedeni.

„Asi to odtajníme. Je to poprvé, co to zmiňuju, ale už jsem rozvedená. Abych řekla pravdu, tak jsem si od tohoto tématu chtěla odpočinout,” říká Vicemiss ČR z roku 2007, která tak naznačuje, že k rozvodu mohlo dojít už před nějakou dobou.

Manželé žili už dlouho odděleně, Milan pobýval na jižní Moravě a Veronika už trvale žije v Praze. Rozvod byl tedy jen formalitou. „Jediné, co se mezi námi změnilo, je to, že už je to na papíře a už nejsem jeho manželka,” říká kráska, která se vrátila ke svému původnímu příjmení Chmelířová.

Když jsme se s Veronikou potkali na focení nové kolekce Beaty Rajské, zajímali jsme se o to, jestli v rozpadu vztahu figuruje někdo třetí. „Zatím se rozkoukávám po celé situaci. Ačkoli se to řešilo dlouhou dobu, tak je to pro mě zásah. S manželem vycházíme výborně a doufám, že nám to tak zůstane. Jsme snad rozumní lidé, kteří nemají potřebu si provádět nic zlého a přejí si jen to dobré,” říká Veronika Chmelířová a jedním dechem dodává: „Co se týká soukromí, tak jsem si to celou dobu chránila, tak se k tomu nechci moc vyjadřovat.”

Reklama

Další články

Načítám