Hlavní obsah
Článek

V létě se o ní popsaly tuny papírů a internetů, ale jak má média ráda, v tomto případě zrovna nadšením do stropu nevyskakovala! Řeč je o Haně Krampolové (†59), kterou Jiří Krampol (85) kvůli 4 promile v krvi a mixu prášků zavřel do blázince. Jak se jí nyní daří?

Ještě před pár měsíci z ní byla troska, jak se ale nyní ukázalo na křtu knížek a audioknihy o Belmondovi, kterou namluvil její muž, už je zase za dámu.

„Poslední alkohol jsem měla v den, kdy mě pak Jiříček nechal převézt na psychiatrii (pátek 16. června – pozn. red.). A vůbec mi to nechybí a nemám na to chuť. Teď si třeba vedle mě dal manžel tři šampáňa a kamarádka červené víno a vůbec mě to neprovokovalo. Ještě se teď zbavit mé současné hlavní neřesti, cigaret, a bude fajn,“ věří žena, které dal manžel nůž na krk: ještě kapka alkoholu a končí. A to z důvodu, že se bojí, aby neskončila jako Iveta Bartošová.

Za den prý vytahá deset cigaret, i tak je to podle ní hodně. Není divu, že se Krampol obává, že by si mohla uhnat rakovinu. „Jirka nemá v pořádku průdušky, nemohu mu doma pouštět takové hnusy do těla. Chtěla jsem zkusit i tu elektroniku, ale ve finále mi to připadá jako stejné svinstvo,“ krčí rameny Hana.

Aby se doma nenudila a nevymýšlela rošťárny, doprovází manžela na všechny možná zájezdy po republice. „Nedělám mu asistentku, ale chceme být spolu. Už dávno jsem měla jedné paní pomáhat s péči o pacienty, ale nejdřív měla prý zlomenou nějakou končetinu a nyní její číslo neexistuje. Tak snad se jí nic nestalo,“ postěžovala si.

Jiří Krampol po její hospitalizaci právě říkal, že jediné, co jeho manželku ještě může zachránit, je to, že se zabaví prací. A spoléhal právě na tuto příležitost, která se však bohužel nekoná.

„Jinak mi dost času zabere uklízení doma, procházky s naší fenkou a tak. A sem tam vaření. V tom se s manželem střídáme. Dnes dělal brambory s hovězím masem a pak také játra. Jinak si většinou jídlo spíš kupujeme, pro dva vařit tolik nemá smysl,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám