Hlavní obsah
Článek

Hned dvakrát se stala ženou Josefa Vinkláře, ale zdá se, že toho dodnes strašně lituje! Řeč je o Ivance Deváté, herečce a spisovatelce, která po druhém rozvodu na chlapy zanevřela a žádnému už se nepodařilo dostat se jí pod kůži.

„Ohledně chlapů není žádný výběr. První manžel vůbec nezlobil. Nekouřil, nepil, byl tak hodný a vzorný. Ale ona vám to byla taková nuda! A ten druhý (a třetí – Josef Vinklář – pozn. red.), ten zlobil. To nuda nebyla, ale bylo to děsný. Ale nemluvím o něm špatně, vždyť už je na výsostech,“ řekla Super.cz v rozhovoru žena, která se nedávno úspěšně poprala s rakovinou.

„Vzali jsme se dvakrát, ale podruhé jsem si ho brala na radu advokátky, ne proto, že bych byla celá blažená z toho, že se vrátil. Říkala, že už vím, co umí, a byla jsem aspoň nějak zaštítěná. Teď žiju přes třicet let sama. A od té doby, co jsem se rozvedla, jsem tak šťastná! Musím říci, že to je nejkrásnější období celého života. Kamarády a nápadníky jsem měla, ale nikdy jsem to nenechala dojít do stadia pokusu. Už jsem netoužila po tom, aby mě někdo osahával a svlékal si doma ponožky,“ řekla s obrovským nadhledem.

Potkali jsme se na křtu videoklipu Svatební Jarka Šimka, který i přes averzi ke svatbám velmi pochválila.

„Klip se mi líbil, přestože jsem naprosto zaujatá proti svatbám. I tak mi to ale vyloudilo slzu na tváři. Autora jsem neznala, ale jsem ráda, že jsem přišla,“ dodala Ivanka Devátá.

Reklama

Další články

Načítám