Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Leová (32) už brzy řekne "Ano" svému příteli Martinu Košínovi, se kterým chodí už osm let. "Už máme místo, máme datum, pracujeme na seznamu, mám koordinátorku, která mi pomáhá, jde to jako po másle," řekla Super.cz Monika.

Představu má následovnou. "Bude to hodně v přírodním stylu. Hlavní je, aby bylo prase, nudle, dobrá kapela. Bude to jedna velká párty, kde se budou lidi dobře bavit," doufá. Svědčit jí půjde sestra, bude mít šest družiček, tři z nich budou vítězky České Miss.

Pozváno bude na 150 hostů. Jenom její tatínek už pozval padesát Vietnamců. "Tatínek říkal, že už pár lidí pozval, tak doufám, že je alespoň budu znát. Ale oni jsou prý hodně štědří, tak se to vyplatí," usmívala se. "Tatínek bude přispívat na svatbu, tak jsem mu řekla, ať si pozve, koho chce. Mám k němu velkou úctu, ve Vietnamu je hierarchie jiná," dodala Leová pro změnu na Sicílii, kde byla testovat novou Škodu Karoq.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám