Hlavní obsah
Článek

Všichni ji obdivují, jak je po třetím porodu opět štíhlounká. A herečku Vlastinu Svátkovou to na jednu stranu těší, ale na druhou taky štve. Jako by figura ženy, čerstvé maminky, byla všechno. I proto sebrala odvahu a nechala si nafotit holé bříško, které samozřejmě nevypadá tak dokonale, jako když se obléknete do lichotivého modelu.

"Posadit se po porodu a ukázat všem veřejně mé břicho, chtělo odvahu. Odvahu, kterou jsem v sobě našla jenom díky tomu, že bych si strašně moc přála, abychom my ženy dokázaly změnit pohled na nás. Na dokonalost, která se od nás vyžaduje. Která na nás vyskakuje ze sociálních sítí. Abychom si dovolily být takové, jaké jsme, a všechny, co na nás ukazují prstem a smějí se nám, poslaly s klidným srdcem do háje," napsala ke snímku.

Zároveň připsala i to, že rozhodně rychle nezhubla proto, že by v těhotenství přibrala jen málo. "Přibrala jsem nejvíc ze všech těhotenství, tuším tak 21 kilo," uklidňuje ženy, které také naberou více, než by chtěly. A dodává, že není důležité, kolik jsme po porodu zhubly, ale kdo jsme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám