Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední dobou si věří a jako by to skoro ani nebyl on. Z Rodriga Alvese alias "Živého Kena", u něhož nedostatek sebevědomí přerostl v diagnózu, která ho donutila k bezpočtu chirurgických úprav zevnějšku, je náhle ostřílený šoumen. A ten nejen, že se nebojí přijít do společnosti, ale opravdu v ní také setrvá a dost odvázaně se také projevuje. To všechno, aniž by kolem něj stály kameramani a on za to dostal v rámci nějaké reality show zaplaceno.

Asi před týdnem jsme ho mohli spatřit, jak se v milánské restauraci vášnivě líbá s tamním lékařem a majitelem kliniky plastické chirurgie. To bylo ještě před pár měsíci naprostou utopií. V týdnu zase v dorazil na haloweenskou party v losangeleském Avalonu za anděla. Kostým se skládal vlastně jen z jakési bederní roušky, křídel a naznačené svatozáře. Jinak byl téměř nahý. Nejdůležitější částí jeho masky se tak staly jeho velmi drahé silikové břišní a prsní implantáty svalů.

Naštěstí tentokrát vše dopadlo bez ostudy, Rodrigo se ani neopil, ani se nestal terčem zloby někoho z davu, což se mu obé v uplynulých týdnech stalo. Naopak, párty si užil jako opravdová hvězda, na kterou se lidé těšili, a rozhazoval vybělené úsměvy na všechny strany. Inu, uvidíme, jakým směrem se jeho psychika vydá v časech budoucích. Třeba mu tahle dobrá nálada už definitivně zůstane.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám