Hlavní obsah
Článek

Milovník mnohoženství Karel Janeček všechny překvapil, když vyšlo najevo, že randí s novou ženou! Ne, že by tu původní, manželku Mariem Mhadhbi, kterou si vzal před dvěma lety, poslal k šípku, ale potřebuje mít víc múz najednou. Ta novější, Lilia Khousnoutdinova, která se věnuje třeba zkoumání ženského orgasmu, nyní promluvila a přiznala i svatbu a radostné očekávání!

„Ano, jsme spolu. Potkali jsme se díky spolupráci našich nadačních fondů a paradoxem je, že jsme tehdy byli oba naprosto šťastní každý ve svém manželství,“ popisuje na své sociální síti s tím, že oba souzní v názorech o netradičních formách vztahu o více lidech. Prý až čas ukáže, jestli se to povede i u nich. Nicméně to prý není vůbec jisté, neboť jde o velmi složitou věc. Přece jen se netýká jen jich dvou.

Zažili prý toho spolu mnoho po celém světě a zažili i hluboké souznění.

„Jsme v jistém smyslu slova manželé – vzali jsme se tradiční buddhistickou formou v klášteře Gangtey školy Ňingmapa v Bhútánu, kam jsme v létě vyrazili, abychom na tomto speciálním místě založili rodinu. Čekáme tedy spolu miminko, počaté těsně po svatbě v oblasti kláštera Taksang, neboli Tygřiho hnízda,“ uvedla a všechny prosí, aby jejich netradičnímu vztahu drželi palce.

Karel Janeček v reakci na odhalení druhé ženy ve svém životě prohlásil, že manželka je úžasně tolerantní a přestože přijmout jeho „zálibu“ pro ni nebylo vůbec jednoduché, zvládá to.

Reklama

Další články

Načítám