Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miliardář Karel Janeček, který do světa bulváru vstoupil díky vztahu s bývalou Miss ČR Janou Doleželovou (42), který skončil doslova v přímém televizním přenosu, se rozhodl podělit se o svůj život a názory ve velmi otevřené knize Tajemství Karla Janečka.

"Motivovalo mne to, když za mnou asi před dvěma roky přišel doktor Jindřich Kabát s tím, že by chtěl o mně napsat biografii," řekl Super.cz a je spokojený s tím, do jaké míry byl při knižním rozhovoru otevřený. "Já byl otevřený vždycky. Tím, že řeknu všechno, tak mi to může jenom pomoct, protože můj mediální obraz je horší než jakákoli moje nejhorší skutečnost," dodal.

Tím, že do televizní reportáže řekl Janě Doleželové to, že už vlastně jednu holku má, tomu tedy také moc nepomohl. "To bylo spontánní, nikoli plánované. Jinak Jana o všem věděla, to nebylo překvapení. Tedy překvapení bylo, že jsem to řekl takhle blbě, to byla moje chyba," zavzpomínal. A Janě tehdy nezbylo nic jiného, aby ze sebe neudělala husu, než se s miliardářem rozejít. "Zřejmě to tak bylo. To jsem nedomyslel," souhlasil s námi Janeček.

Zpětně ho to ale nemrzí. "Nemrzí mě to. Já jsem extrémně šťastný s Mariem, ze zpětného pohledu jsem rád, že to bylo takhle," pěl ódy na svoji manželku, tuniskou matematičku, s níž má malého syna. Té také slíbil, že jí bude věrný aspoň po dobu těhotenství a až bude miminko malé. "Samozřejmě to, co jsem slíbil, jsem splnil. Víc k tomu nemám co říct," krčil rameny. To, jak je na tom s věrností teď, už ale komentovat nechtěl. "Jsou jisté soukromé věci, které neříká nikdo a říkat by ani neměl," míní.

Oponuje ovšem tvrzení, že je propagátorem polygamie. "To je jeden z dalších omylů a nesmyslných představ. Nejsem zastáncem polygamie, ale zastáncem svobody. Když jsou partneři spolu, je jejich svobodné rozhodnutí, jak si svůj vztah nastaví. Ale rozhodně si nemyslím, že by stát nebo kultura měly mluvit do soukromého života lidí. Pokud se partneři dohodnou, že si nemusí být věrní, je to jejich vzájemná věc. Polygamie je jednostranná záležitost," vysvětlil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám