Hlavní obsah
Článek

Stehna a půlky by měla mít plné celulitidy, chybět by možná neměly ani první náznaky svraštělého krku a sem i nějaká vráska. Aspoň věk, který má v občance, by ji k takovému modelkovskému osudu pomalu měl předurčovat. Andrea Verešová (43) však všechny škatulky hází za hlavu a i po dvou dětech a pár let před čtyřicítkou ukazuje, že fantastické tělo může mít v jejím věku každá žena!

Nechceme jí nějak zbytečně lichotit, ale je to marné, pomyslný klobouk prostě smeknout musíme. Na rozdíl od některých svých protežovaných vrstevnic je to totiž opravdu nádhera!

Andrea právě tráví dovolenou v Dubaji a svoje fanoušky na sociální síti pravidelně provokuje obnaženými fotkami. A i v další várce vypadá tak, že by z toho jednomu lehce spadla brada.

Skvělou postavu ale nemá zadarmo, byť samozřejmě i geny pomohly. Poctivě cvičí a kdo by čekal, že si k jídlu dává tučné klobásy, ten by se přepočítal. „Snídaně je základ,“ napsala k jedné fotce, na níž se chlubí spoustou ovoce, jogurtem a o něco zdravější vaječnou omeletou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám