Hlavní obsah
Článek

A máme tady opět již skoro pravidelné okénko velmi roztomilé, hezké a zatím ještě velmi mladé naděje hollywoodských studií, herečky a zpěvačky Belly Thorne (26).

Fanouškové této konečně bývalé dětské hvězdy, jakých Disneyho produkční týmy objeví, vygumují, sežvýkají a po ztrátě drahocenných iluzí vyplivnou zpět do světa každoročně desítky, se už jistě nemohli dočkat.

Ale pozor, přestože jsou její příspěvky vesměs provokující, ironizující, eroticky podbarvené a někdo by řekl, že až jednoduché, Bella není žádný prosťáček a sílu sociálních sítí chápe moc dobře. Navíc s těmito médii umí velmi intuitivně pracovat, takže svými, zdáním trochu pubertálními, příspěvky udělala za pár měsíců pro svoji celosvětovou popularitu mnohonásobně víc, než dokázal celý obří Disneyho konglomerát za x let, co pro něj v jeho seriálech účinkovala.

A co že si to pro nás bisexuální hvězda, (i v rodině se vyznamenala tím, že vlastnímu bráchovi sexuálně odloudila děvče) tentokrát připravila? Ano! Je to zase úlet. Můžeme vám ho samozřejmě popsat, ale bude lepší, když si uděláte úsudek sami v naší galerii. Dívejte se pozorně, protože Bella ve své kreativitě fakt nezahálela. A na viděnou zase příště u jejího kreativního okénka...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám