Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Radka Fišarová (33) přerušila v pátém měsíci těhotenství své účinkování v muzikálech. Kvůli rizikovému těhotenství se již neobjevuje v Draculovi, v Kleopatře ani v Katu Mydlářovi, kde excelovala. "Lékař jí hraní ze zdravotních důvodů nedoporučil. V Draculovi a v Kleopatře již do porodu hrát nebude. Oficielně se s diváky rozloučí v Katu Mydlářovi 3. listopadu," řekla Super.cz tisková mluvčí divadel Broadway a Hybernia Martina Jandová.

Za Radku, která své účinkování kvůli zdraví miminka zrušila na poslední chvíle musela produkce narychlo sehnat alternaci. Hlavní roli v Draculovi za Fišarovou vzala mladičká Kamila Nývltová. V Kleopatře produkce jedná s Gábinou Gunčíkovou a smlouva je prý na spadnutí.

„Měla jsem na nastudování Lorraine jen čtyři dny," prozradila Nývltová. "Neměla jsem s tím ale problém, vždyť královnu Kleopatru jsem zkoušela jen týden a roli Angeliky asi deset dní. Je to pro mě vždy výzva a adrenalin, také by se muselo představení zrušit, což by byla škoda,“ vysvětlila Kamila.

Zatím to vypadá, že Radka až do porodu bude muset být v klidu. Termín má v únoru. Otcem miminka je partner zpěvačky, herec Jiří Hána.

Reklama

Další články

Načítám