Hlavní obsah
Článek

V reálu je to krasavice, která snad nevynechá jediný okamžik, aby potěšila silnější část populace pohledem na své vnady. V muzikálu ale dostala paruku, přísné brýle a ohoz, z něhož není poznat, jak dobře ji příroda obdařila!

Zorka Hejdová (33) se v Rockym ujala role reportérky Lindy McKenny (dokonce i chvíli zpívá) a jak sama přiznává, černá paruka, kterou produkce původně vybrala, ji dost štvala. Proto měla radost, když si její alternace vymínila změnu.

„V tmavé paruce jsem si připadala jako oškubané kuře a těžko se mi hrála sebevědomá a arogantní reportérka. Byla jsem ráda, že se ta paruka několikrát změnila, což bylo kvůli Hance Mašlíkové, která se cítila mnohem hůř než já. Hanka si dupla, což podle mě byl dobrý krok. Co se oblečení týče, sexy se v tom necítím. Spíš je to vtipné,“ svěřila se Hejdová, která se s muzikálem, jenž se vyznačuje obrovskou produkcí i neobvyklými rekvizitami (boxerský ring dokonce vyjíždí mezi diváky), vrací do Kongresového centra 24. listopadu.

Je především tváří Snídaně s Novou a hlasem Evropy 2, a do muzikálu šla jen kvůli výzvě. Prý asi moc nehrozí, že by ještě někdy v jiném podobném díle hrála.

„Je to pro mě úplně něco jiného. Strašně moc mě překvapil kolektiv, který se tam sešel, což té práci dává úplně jiný náboj. Jsem hrozně vděčná, že jsem toho součásti a strašně se těším, až se zase sejdeme a užijeme si to představení,“ prozradila sympaťanda Zorka závěrem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám