Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak již Super.cz informoval, jedna z krásek, které bodovaly v soutěži krásy Miss Face Taťány Makarenko (34), uspěla ve světové soutěži. Nikola Uhlířová skončila na Miss Grand International ve Vietnamu na krásném 5. místě. Táňa má ale ještě tři želízka v ohni.

My byli před pár dny u toho, když na světovou soutěž odlétala Alice Činčurová, ta bude soutěžit v Japonsku, a chystala se také Zuzana Straková, která odletěla do Kambodže. Prohlédli jsme si část jejich garderoby. "Holky, které letos odlétají do Asie - ještě v prosinci nám jedna letí na Srí Lanku -, jsou vítězky z loňska, takže jsme měly rok na přípravu. Snažila jsem se jim co nejvíc pomáhat, tak snad se nám snaha zúročí," řekla nám Táňa Makarenko.

"Za dvě hodiny mi letí letadlo, tak už jsem docela v nervech. Dlouhých šatů mám s sebou deset, krátkých asi čtyřicet. V Japonsku je navíc počasí asi jako u nás, tak musím mít i teplé věci. Moje čtyři kufry dohromady váží asi pětašedesát kilo. Asi budu doplácet za nadváhu," svěřila nám půvabná brunetka Alice Činčurová, které nejvíc slušela žlutá róba od návrhářky Terezy Sabáčkové.

Na konci října odletěla i její kolegyně Zuzana Straková. "Už se těším a doufám, že budu dobře reprezentovat. Pokud jde o zavazadla, doufám, že se vejdu do rozmezí, jaké mám v letence, to znamená padesát kilo," řekla Zuzka, která má výhodu teplejšího počasí v Kambodži. "Velkých večerních budu mít asi pět kusů," dodala blondýnka, která se nám stejně jako její kamarádka představila i ve variaci na národní kroj, které pro obě připravila Michaela Dihlová, která sama také před časem v jedné soutěži krásy bodovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám