Hlavní obsah
Článek

Je sice štíhlá jako proutek, ale vzhledem k tomu, že má malou dceru a partnera, usoudili jsme, že i moderátorka Petra Svoboda (41) musí vzít do ruky kuchyňské náčiní a předložit doma nějakou tu krmi. Zase tak horké to ale prý není. Pravidelně nevaří.

"Myslím, že vařím spíš intuitivně, i když to pak všem chutná. Ale musejí si pak dlouho počkat, než zase něco dalšího bude. Snažím se vařit tak jednou dvakrát do týdne," přiznala a nás zajímalo, co tedy její nejbližší mimo tyto vzácné dny jedí.

"V pracovní dny je Ráchel ve škole, samozřejmě jí udělám snídani i svačinu s sebou, oběd má ve školní jídelně a na večeři něco nechám, koupím, přivezu anebo tedy uvařím. Namazaný chleba je tam vždycky, nakoupeno vždycky mám, ale abych vyloženě sama vařila, to pokaždé nezvládnu," ujistila nás v novém bistru, které otevřeli místo známého knihkupectví v Kaprovce, že dcera ani partner doma hlady netrpí.

"Pokud jde o česku kuchyni, v té jsem slabší. Mám ráda ryby a hrozně si chválím parní hrnec, protože ryby v páře jsou super. Navíc je to zdravé a rychlé. K tomu brambory, kapustu, žampiony. Naštěstí ani přítel není vyznavač svíčkových a má radši zdravé jídlo. A je fajn, že moje jídlo vždycky pochválí. A dcera má ve škole na výběr ze dvou jídel, podle toho, na co má chuť," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám