Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Až na výjimky člověka příroda nestvořila, aby přežíval jako solitér. Jsme vysloveně společenský druh a někde hluboko uvnitř toužíme po tom být milováni, obdivováni. To se týká i dvaadvacetileté britské modelky, již „na světla reflektorů“ vyvedl až známý americký raper a svůdník Tyga (22).

Co se mužů týká, je po Tygovi na jejím partnerském „kontě“ prázdno. V úterý večer ji ale zastihli, jak jde do jedné londýnské restaurace. Měla perfektní líčení a hodně odvážné šaty. Byla ale sama. Před pár dny se přitom deníku Daily Mail svěřila, že chlapa musí hledat pomocí jisté mobilní aplikace. Že by to klaplo a šla tam na rande? Proč ale vlastně trpí nezájmem mužů?

Příčin může být hned několik. Tou první je třeba fakt, že spousta mužů se prostě bojí balit atraktivní ženu. Jsou moc soustředěni na vlastní ego a případné odmítnutí by jim totálně rozbilo sebevědomí. Věci neprospívá ani to, že Demi každou chvíli mění názor. Ještě v létě britskému tisku tvrdila, že být sama jí vyhovuje, protože je velmi zaměstnána svojí kariérou modelky. Ani to jí asi moc mužů do náruče nepřihrálo.

Nejpravděpodobnějším důvodem, proč ještě na toho „pravého“ nenarazila, bude ale nejspíš veřejná šuškanda, že byla až do konce roku 2015 součástí tzv. ‚Taziho andílků‘. Tahle skupina mladých děvčat, bydlících v jednom společném apartmá v Miami a soustředěných kolem muže v minulosti obviněného z kuplířství, její pověst zrovna nezdobí. Zvlášť když je prý spojovala společná vášeň pro eskortní služby.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám