Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Má za sebou operaci, při které ho vytáhli hrobníkovi doslova z lopaty, ale přes veškeré své pozitivní myšlení na tom patrně dál vůbec nebude dobře! Aleš Brichta nám nedávno říkal, že už brzy bude moci znovu začít koncertovat, zatím to ale vypadá spíš tak, že se jeho zdravotní problémy horší!

Super.cz na to upozornily dva na sobě nezávislé zdroje, které se zúčastnily povolebních oslav úspěchu politika Tomia Okamury. Toho Brichta dlouhodobě podporuje.

„Bylo vidět, že na tom byl zdravotně hodně špatně. Všiml jsem si ho v zákulisí, a když šel na pódium, měl velké problémy stát na vlastních nohou, museli ho podpírat dva lidé. Vedli ho až téměř před novináře,“ svěřil se nám jeden ze zdrojů, druhý jeho slova podpořil.

„Alkoholu, přestože s ním Aleš má bohaté zkušenosti, bych to ale rozhodně nepřičítal. Vypadal spíš hodně nemocně,“ dodal druhý informátor.

Brichta Okamurovi zpíval hymnu, poté se ale brzy rozloučil a za pomoci přátel odjel domů.

Zkoušeli jsme kontaktovat i samotného rockera, nebral ale telefon.

Aleš Brichta absolvoval operaci kvůli neprůchozí hlavní krční tepně. To způsobilo, že se mu špatně kyslíkem zásoboval mozek.

S neprůchodností cév už má ale zkušenosti delší dobu. V roce 2014 kvůli těm v tříslech podstoupil robotickou operaci. Vzpomínal tehdy, jak kvůli tom zažíval ukrutné bolesti nohou a nemohl ujít ani pár stovek metrů. Lékaři mu v té době řekli, že jestli okamžitě extrémně neomezí kouření, zemře. Zpěvák, skladatel a textař se ale neřesti v hojné míře věnoval dál.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám