Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ze začátku jim málokdo dával šanci, že jejich vztah vydrží. Ale bavič Richard Genzer (57) a speciální pedagožka Markéta Jiránková jsou spolu už pět a půl roku. "Klape nám to. Někdy sice jako motor u wartburgu, ale vždycky se to nějak opraví," řekl nám Richard, když jsme pár po dlouhé době potkali ve společnosti.

Toho, že by Markétu vyměnil za mladší model, se prý bát nemusíme. "Já už si mladší našel, takže není důvod. Říkal jsem, že nepůjdu pod čtyřicet, protože to mi přijde odporný," svěřil. "A já na ty mladší taky nejsem," doplnila ho Markéta.

Jediné, v čem se neshodnou, je doba, kdy se rozhodují pro bezalkoholový detox. Markéta ho držela v září, Geňa až teď. "Byla by to totiž škoda. Když držíte detox společně, navzájem si fandíte a dodáváte tomu druhému odvahu. Když ho drží jen jeden, ten druhý se mu to snaží zničit a hází mu klacky a flašky pod nohy," vysvětloval s humorem Geňa.

"Musím ale říct, že když házím klacky pod nohy Markétě, tak je zdárně překračuje, a když hází ona, já zakopávám," přiznal Richard, který je ve fázi detoxu právě teď. "Strašně jsem se opil, tak jsem si řekl, že zkusím nepít. Ale nechci vám říkat, jak dlouho to vydržím, už se to asi chýlí ke konci," doplnil a Markéta připustila, že Richardův detox snáší možná ještě hůř než její partner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám