Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes pětatřicetiletá vítězka soutěže American Idol Kelly Clarkson otevřela svou třináctou komnatu a promluvila o době, kterou popisuje jako ‚velmi temnou‘, kdy ji atakovaly myšlenky na sebevraždu. Co mladou ženu na prahu slibně se rozjíždějící kariéry tak trápilo? Její váha, respektive neustálý tlak na to, aby byla hubená.

A Kelly se to dařilo, ovšem s tělem hublo i její sebevědomí, až se docela vytratilo. „Když jsem pak byla hubená, chtěla jsem se zabít,“ přiznala v rozhovoru pro magazín Attitude. „Přišlo mi, že jediná cesta, jak z toho ven, je se vším skoncovat. Zničila jsem si kolena a nohy, protože jsem jen běhala. Byla jsem pořád jen v tělocvičně,“ vyprávěla. S honbou za štíhlou postavou ale brzy skoncovala. Pochopila, že by šlo o neustálý boj s každým kilem. A na to neměla sílu ani chuť. „Je jen málo lidí, kteří jsou od přírody štíhlí a mají rychlý metabolismus. Já to nejsem, i když bych si to přála,“ řekla Clarkson.

Dnes je ze středoškolačky trpící poruchou příjmu potravy a mladé ženy hroutící se pod nátlakem na hubené tělo snad spokojená maminka dcery River Rose (3) a osmnáctiměsíčního syna Remingtona Alexandera. A stále také úspěšná zpěvačka. Její nadcházející album se jmenuje Meaning of Life.

Reklama

Další články

Načítám