Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po klipu v boho stylu k písni Duha a roztančeném letním videu s kubánskou partičkou La Cosquillita přináší Dara Rolins (51) už třetí obrazové zpracování písní ze svého nového alba ETC, které vydala po šesti letech. Dnes večer popová diva představí klip k písni Kým chceš buď, ve kterém se ukáže hned v několika proměnách.

„Jde o nejvíc stylizovaný videoklip z mé produkce. Všichni jsme se u toho dost vyblbli,” říká zpěvačka. Natáčení sice probíhalo v Praze, ale celý tvůrčí tým pocházel ze Slovenska. Svůj vzhled tentokrát nechala zpěvačka absolutně v rukách známé slovenské dvojky Lukáše Kimličky a Jana Molnára. „Oba jsou ve fashion světě naprosté jedničky, a tak jsem nenamítala proměnit se v jejich rukách hned několikrát. I přesto, že ne v každém looku jsem se sama sobě stoprocentně líbila,” přiznává Dara.

Zadáním vizuální podoby byl slogan, který se v písni několikrát opakuje: „Kým chceš buď. A tak jsem byla,” směje se Dara.

Na natáčení se přišla podívat i zpěvaččina dcera Laura (9), která maminku nejdříve nepoznala. „Dorazila ve chvíli, kdy jsme točili krátkovlasý look. Na hlavě mám zrzavou paruku, zamalované obočí, jinou barvu rtěnky, než kterou obvykle používám, modré čočky. Prostě úplně někdo jiný,” popisuje Rolins, které jsme se ptali, jestli se dceři líbila: „Spíš se mě trošku lekla.”

Dara se na vizuálu své hudby podílí i autorsky a tentokrát tomu nebylo jinak. „Je to dané tím, že mám velmi jasnou představu, jak chci, aby klipy na moji hudbu vypadaly. Od začátku s každým jejich autorem řeším každý nápad, jejich a moji vizi. Tentokrát jsem režii svěřila mladičké a velmi talentované slovenské režisérce, která si říká Structuraum. Už teď vím, že to rozhodně nebude naše poslední spolupráce,” dodala tajemně Dara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám