Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podle toho, jak vypadá v novém muzikálu Sestra v akci, si Vaška Noida Bártu (43) můžeme plést s Leošem Marešem (47) v jeho kožichovém období. Kolegové tak na něj pokřikují, a už se na oslovení Leoši otáčí. "Ale taky jsem trochu jako Karel Heřmánek (76) z pohádky S čerty nejsou žerty," smál se zpěvák.

Trochu jsme si z něj utahovali i kvůli tomu, že má v muzikálech stále menší počet písní, v Addams Family vlastně vůbec nezpíval, tady má jednu píseň. "No oni mi toho už moc nedávají, protože prý dělám všechno stejně. Ba ne, pokud jde o prostor, který tady mám menší, nevadí mi to. Užívám si Lucky, která je tam geniální, a holek z company, které hrají sestry," vysvětlil Noid.

"Já přicmrndávám a beru to tak, že dělám to zlo, aby dobro dostalo prostor," dodal. "Ale mám tady spoustu krásných rolí, zpívám Ježíše i Jidáše, Garciu v Carmen, pak ještě Bonnie and Clyde. Nestrádám, nemusím mít pořád ty nejhlavnější role. A taky budu mít v Hudebním divadle v prosinci svůj vlastní koncert, tak jestli mě chce někdo vidět na jevišti celou dobu, tak ať přijde," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám