Hlavní obsah
Článek

V muzikálu Sestra v akci nemají muzikálové zpěvačky kromě Lucie Bílé (57) šanci, aby je diváci ve vzdálenějších řadách poznali jinak než podle hlasu.Všechny jsou oblečené do jeptiškovských kuten, zakryté mají i vlasy.

"Víte, že je to docela příjemné, když nemusím přemýšlet o tom, jestli jsem to já, anebo ne. Všímám si jenom své role a předpokládám, že se mezi ostatními tak trochu ztratím," řekla nám jedna z nich, Markéta Procházková.

Velkou práci nemají ani kostymérky a vizážistky, například s úpravou vlasů, které mají zpěvačky celou dobu zakryté. "To je fakt, je to docela rychlé. Vlastně nemusím řešit ani oholené nohy," smála se Markéta. Kdyby hrála jenom Sestru akci, mohla by si prý nechat narůst i podkolenky na zimu.

A jak to má Markéta s vírou, když už hraje řádovou sestru? Víme, že v kostele se nevdávala. "Jako malá jsem byla pokřtěná, to jsem nemohla ovlivnit. Mám v sobě velkou víru, ale netvrdím, že v Ježíše Krista. Věřím v něco, co je nad námi, ve vyšší dobro," prozradila s tím, že až bude mít dítě, možná ho také pokřtít nechá, protože je to hezké.

Reklama

Další články

Načítám