Hlavní obsah
Článek

Každoročně na podzim představujeme proměny známých tváří do charitativního kalendáře Nadace Archa Chantal. Tentokrát ji podstoupil mj. zpěvák Milan Peroutka (33), který ve vtělil do popové divy Tiny Turner (†83). Vzhledem k jeho účasti ve Tváři to pro něj takový šok nebyl.

„Mám Chantal moc rád, je to příjemná dáma. Obdivuji její nadaci. Pro mě to byl návrat k Tině Turner po soutěži Tvoje tvář má známý hlas. S tím, že tentokrát, když jsem se během focení uviděl v náhledu na počítači Petra Kurečky, jsem byl proměnou opravdu nadšen. Na chvíli jsem si myslel, že je tam opravdová Tina. Smekám před celým profi týmem. Mohl jsem pomoci a byl to pro mě zároveň příjemně strávený den,“řekl Peroutka.

Na dotaz, jestli to focení přeci jen nemělo alespoň malou vadu na kráse, s úsměvem Milan Peroutka podotknul: „No trochu jsem si zavařil, neboť jsem se znovu musel celý oholit. Ale co bych neudělal pro dobrou věc?,“ smál se.

Série dvanácti proměn v novém kalendáři pro rok 2018 vzniká opět na podporu projektů Nadace Archa Chantal a kalendář PROMĚNY vychází již po deváté. „Letos se tak všichni můžou těšit na zejména mladou generaci. Herce a herečky, zpěváky a zpěvačku. Kromě Milana Peroutky v roli Tiny Turner mezi nimi nechybí ze zpěváků Ondřej Ruml a ze zpěvaček Klára Vytisková. Z umělců starší generace jsou to herečky Lenka Termerová a Eva Holubová. Na jejich proměny a také proměny dalších se můžete těšit až v samotném kalendáři, který je již v tuto chvíli k zakoupení na www.kalendarpromeny.cz. “ uvedl za organizátory Petr Krapka.

Kalendář pomáhá s realizací projektů Nadace Archa Chantal. Každoročně na její konto putují všechny prostředky získané prodejem kalendářů, který se neustále zvyšuje. „Začínali jsme s dvěma tisíci kalendáři a náklad se stále zvyšuje. O kalendář je stále větší zájem, kupují ho dnes i firmy pro své zaměstnance,“ popisuje úspěch kalendáře ředitelka Nadace Archa Chantal Tereza Valentová a dodává: „Důležitá je pro nás každoročně i dražba originálních fotografií z kalendáře. To je pro projekty Nadace Archa Chantal velká finanční pomoc,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám