Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tři měsíce po narození syna Nathaniela je zpěvačka a herečka Eva Burešová zase štíhlounká jako laňka. Když si dávala na svoji stránku na sociální síť nejnovější snímek, jeden z diskutujících poznamenal, že vypadá jako žížalka s prsama.

Když jsme Evu s doprovodem potkali v Hudebním divadle Karlín, kde také hraje, na muzikálu Sestra v akci, museli jsme mu dát za pravdu. Eva vypadá skvěle a zdůraznila to i velice odvážnou róbou, v níž dala vyniknout svým vnadám.

Burešová už se vrátila k práci. Natáčí svoji roli sestřičky v seriálu Modrý kód, hraje v muzikálu Čas růží. Jen do Sibyly, v níž ztvárňovala titulní roli, už se nevrátila, ač s tím od září počítala. Nikoli však dobrovolně. Když se jí dostal do ruky seznam představení, její jméno tam prostě nefigurovalo. "Z důvodu absolutní ignorace komunikace ze strany producenta a autora muzikálu Sibyla jsem se rozhodla ukončit poměr v tomto muzikálu," uvedla k tomu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám