Hlavní obsah
Článek

Je to prostě komediantka tělem i duší. A to mají paparazzi tuze rádi. V Belle Thorne (26) mají jistotu, že něco zajímavého uloví, téměř každý den. Dvacetiletá herečka nyní v plné kráse předvedla svá bezvadná prsa, a to přestože na sobě měla bílý top. Ten byl ovšem velmi přiléhavý, takže nechal vyniknout její piercing v bradavce, a navíc byl z materiálu, který jemně prosvítal.

Ve velmi dobré až rozverné náladě v něm herečka a zpěvačka zatančila na chodníku, když se ve středu před domem v Los Angeles loučila se svým novým přítelem, raperem Modem Sunem, který od ní ráno odjížděl.

Bývalá dětská hvězda společnosti Disney Channel je nyní daleko slavnější. Ona totiž vůbec není hloupá a své profily na sociálních sítích spravuje s přehledem hodným kreativní ředitelky reklamní agentury. Samozřejmě, že její popularitě značnou měrou prospívá nespočet odhalených fotografií a značná dávka exhibicionismu. I díky tomu se nedávno umístila na 10. příčce žebříčku nejvlivnějších umělců světa na sociálních sítích, sestaveného magazínem The Hollywood Reporter.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám