Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V nové komedii Bajkeři doplnil ústřední trojici chlapců, kteří se od počítače musí přesunout na bicykl, třiadvacetiletý herec Jan Komínek, jehož už jsme mohli vidět v řadě seriálů. Protože jeho role je výrazná, dá se očekávat, že mu rozhodně přibudou fanynky, čemuž se nebrání.

"Jsem spokojený s tím, co mám, ale přísun fanynek by neuškodil," smál se, že by mohl dotáhnout třeba i Adama Mišíka, s nímž hraje. A nemáme prý brát na lehkou váhu ani fanynky dalšího z kolegů Vojtěcha Machuty.

Ve filmu má Honzova postava až osmnáct virtuálních přítelkyň, s nimiž se nikdy neviděla. A jak je to ve skutečnosti? "Jáchym je můj naprostý opak. Když už to beru přes internet, tak napíšu Kafe? a pak se se slečnou vidíme a fungujeme mimo internetové světy. Teprve víc rozjíždím Instagram, protože je to při mém povolání nutné," přiznal. A prozradil také, že přítelkyni nemá, tak ho mohou zkusit pozvat na kafe i slečny, jimž se ve filmu zalíbí.

Reklama

Další články

Načítám