Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úspěšná česká topmodelka Linda Vojtová (38) si oblíbila pózování ve vaně. A je jí úplně jedno, zda je vana napuštěná vodou, nebo se v ní jen tak laškovně rozvalí s turbanem na hlavě.

Na jednom ze snímků se nechala zvěčnit úplně nahá, ale fanoušci mají smůlu. Linda není žádná laciná dívka a intimní místa zakryla rafinovaně pod pěnou.

Odkryla ovšem svou přirozenou tvář. Koupel si totiž nedopřála jen tak na efekt, ale doopravdy, tudíž ze své tváře smyla malovátka a ukázala se bez make-upu.

Na fotce z vypuštěné vany už se usmívá s make-upem na tváři a čte si zahraniční tisk. Fanoušci této první Češky, která vyhrála světové finále modelingové soutěže Elite Model Look, se tak na jejím profilu na sociální síti rozhodně nenudí.

Linda sice žije v USA, ale často létá i do rodného Česka. Hodně podporuje například svého slavného dědečka, hudebního skladatele Vadima Petrova.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám