Hlavní obsah
Článek

Přestože má okamžiky herecké slávy už dávno za sebou, vypadá tři roky před šedesátkou fantasticky. Řeč je o herečce Jennifer Grey (57), která se z kalichu obří popularity napila jen jednou před třiceti lety, kdy se z béčkové milostné romance Hříšný tanec stal oproti všem předpokladům kasovní trhák první velikosti.

Roli Frances Housemanové alias Baby, která si vytančí obdiv okolí i srdce Patricka Swayzeho, už dnes Jennifer nikdo neodpáře. Další úspěchy však nepřišly. Ono pověstné herecké štístko se nedostavilo a herecká flotila této dámy postupně uvízla na mělčině neúspěšných televizních filmů.

I jeden kultovní biják na kontě však může být pro herce výhrou. Jennifer je toho důkazem a z popularity Hříšného tance těží dodnes a čas od času se objeví na společenské akci. Před nedávnem svou přítomností ozdobila galavečer Los Angeles Dance Project. Na postavě Jennifer nenajdete faldíky, na její tváři bez výrazného líčení zase skoro ani vrásku.

Je vidět, že hereččin plastický chirurg pracuje precizně. S podobou Baby z legendárního filmu už však dnes Jennifer nemá společného skoro nic. No, uznejte sami.

Reklama

Další články

Načítám