Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenhle „Zlej kluk“ (jedna z mnoha jeho přezdívek), raper French Montana (32), který do USA přijel ve 13 letech s marockými rodiči, si dokázal produkcí hip-hopu, ať už vlastního nebo jiných slavných jmen, vydělat velmi slušné jmění. A to začínal v Bronxu.

Takové, že minulý rok koupil třeba zpěvačce Seleně Gomez v luxusní kalifornské destinaci Calabasas dům za bezmála 73 miliónů korun. Jenom tak.

Raper, skladatel, spolumajitel slavných labelů a producent, který si poté, co ho v roce 2003 neznámý útočník střelil do hlavy, když odcházel z nahrávacího studia, užívá života plnými doušky, rád provokuje okázalým životním stylem. Zapadají do něj samozřejmě i všechny jeho milenky, kterými se, čas od času, pochlubí.

A právě nyní jsou západní bulvární média sycena velmi zajímavými fotografiemi, na kterých u moře na Miami laškoval hned s celou partičkou přítulných žen. Většina z nich měla navíc jeden společný znak. Jaký? To velice rychle zjistíte v naší galerii...

Reklama

Další články

Načítám