Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po měsíci extrémní zátěže se modelka Kaia Gerber (16) konečně vrátila domů do Los Angeles a užívá si zaslouženého odpočinku. Část svého volna se rozhodla strávit s kamarádkou, s níž zamířila do centra Beverly Hills. A na cestu si oblékla krátké volné kraťasy, které její velmi dlouhé a štíhlé nohy opticky prodloužily do extrému.

Mladičká dcera bývalé ikonické topmodelky Cindy Crawford (58) (51) má právě za sebou maraton módních přehlídek během týdnů módy v New Yorku, Londýně, Paříži a Miláně. Byla to její první velká kariérní akce, během níž předváděla modely návrhářů velmi zvučných jmen a nevedla si vůbec špatně.

Jde o krásnou, mladou a nadějnou dívku, která má všechny předpoklady, aby se v oboru dostala do „extratřídy“ a po vzoru své matky se brzy stala modelingovým pojmem. Pokud tedy ve svém věku ustojí náročnost profese a všechny nástrahy módního světa. Zhoubnou, lacinou přízní vlivných mužů počínaje přes drogy až po různé devastující metody rychlého hubnutí konče. Snad má ale ve své matce zkušenou a láskyplnou rádkyni.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám