Hlavní obsah
Článek

Pracovní povinnosti přivedly Legolase z Pána prstenů do Česka, kde se na několik týdnů zabydlel. Fanynky na Orlanda Blooma mohou narazit nejen v centru Prahy, ale také v přírodě, kde se ukázal v plavkách.

Britský herec je v Česku očividně spokojený a na sociálních sítích sdílí své zážitky. Když zrovna nenatáčí seriál Carnival Row, tráví čas se svým šestiletým synem Flynnem a psím miláčkem Mightym.

Selfie s Orlandem už stačila ukořistit Simona Krainová a jeho další obdivovatelky musí být v plné pohotovosti. Herec se po Praze prohání na kole a občas také rád usedne v publiku. Nenechal si ujít fotbalové utkání ani zápas bojovníků MMA.

Na nejnovějším příspěvku se Orlando ukázal v plavkách. Nekoupal se ovšem v žádném vyhřívaném bazénu, ale v přírodě, kde prokázal svou otužilost. „Český ledový styl“ napsal k důkazu o své zdatnosti a demonstrativně přidal dvě sněhové vločky. Ono ovšem koupání v neděli až tolik odvahy nevyžadovalo. Teploty v Česku přesáhly dvacetistupňovou hranici, takže umrznutí ve vodě opravdu nehrozilo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám