Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedním z hostů na párty Elle Women in Hollywood byla i dcera Elvise Presleyho a Priscilly Presley Lisa Marie. I se svými devítiletými dvojčaty Finley a Harper dělala doprovod nejstarší dceři Riley Keough (28).

Akce, každoročně pořádaná módním magazínem Elle, si bere za cíl uctít ženy, které ovlivnily dění v Hollywoodu. Sešly se na ní proto herečky, režisérky, scenáristky a zvlášť se skloňovala jména těchto osmi: hereček Jennifer Lawrence, Margot Robbie, Laury Dern, Tessy Thompson, Jessicy Chastain, Cicely Tyson a také právě Riley Keough a producentky Kathleen Kenedy. Každá z nich se objevila na obálce výročního (listopadového) vydání.

Riley, Harper a Finley si Lisa Marie pořídila s různými muži. Zatímco nejstarší je dcerou Dannyho Keougha (se kterým má Presley ještě 14letého Benjamina), otcem dvojčat a zatím posledním manželem Lisy Marie je hudebník Michael Lockwood. Rozešli se loni. Mezitím byla hudebnice provdaná za Michaela Jacksona a Nicolase Cage.

Reklama

Další články

Načítám