Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Exotická hvězda amerického reality projektu Real Housewives (of Atlanta), herečka Claudia Jordan, dokazuje, že žena ve čtyřiačtyřiceti letech, které jí jsou, může být úplně stejně sexy jako o pětadvacet let mladší dívky. Na floridské Miami Beach, kde si momentálně užívá dovolené, budí ve svých maličkých černých bikinkách pozornost.

Za atraktivním vzhledem herečky hledejte dvě věci. Tou první je sport. Claudia se dost dlouho aktivně věnovala atletice, hlavně sprintu, v němž dokonce dvakrát Spojené státy reprezentovala na juniorské olympiádě. Druhým zásadním faktorem, který její dokonalou vizáž ovlivnil, je její původ. V Claudii je namixovaná krev italské matky a afroamerického otce.

A Jordan za svoji krásu byla i několikrát oceněna, ačkoliv už samozřejmě před lety. V roce 1990 se stala Miss Teen Rhode Islandu a v roce 1997 se dostala do finálové desítky Miss USA.

Reklama

Další články

Načítám