Hlavní obsah
Článek

Zasel vítr, sklízí bouři. Nebo alespoň menší přeháňku! K zvláštnímu chování zhrzeného exmilence Hany Gregorové (71) Ondřeje Koptíka (34) se nyní vyjádřil známý psychiatr, který mu docela snadno stanovil tvrdou diagnózu!

Lékaři sice odmítají bez seznámení s pacientem a jeho zdravotní dokumentací na dálku diagnózu stanovovat, v případě Ondřeje Koptíka by tak ale asi učinil každý. Ten totiž do éteru o své bývalé přítelkyni Haně Gregorové vypustil tolik ohavností, že není důvod ho chránit.

„Mohu vycházet z toho, co víme a co je nepochybné. Co dělá, co publikuje a jak se chová. Na mě působí jako velice nezralá osobnost, která má rysy emoční nestability. To jsou lidé, kteří se vlastně chovají jako puberťáci, protože nedokáží zvládat své emoce a ve chvíli, když se něco neděje tak, jak by chtěli, začnou reagovat nepřiměřeným způsobem. A to je v jeho případě jednoznačné,“ říká jasně MUDr. Jan Cimický.

Síť či svěrací kazajku by na něj ale neházel. Podle doktora přes duši by psychiatrickou léčbu potřebovala sice asi třetina národa, nicméně nemá smysl léčit někoho, kdo o to nestojí.

„Hodit na někoho síť, to nic neřeší. Nemůžete nikoho přikurtovat, musí sám chtít, jinak je to zcela zbytečné,“ dodal host křtu kalendáře pro filmové pamětníky Aleše Cibulky.

Reklama

Další články

Načítám