Hlavní obsah
Článek

Herečka Shannen Doherty (46) známá jako Brenda ze seriálu Beverly Hills 90210 ještě nedávno bojovala se zákeřnou rakovinou prsu.

Momentálně je v pořádku, ale moc dobře ví, že nemoc se může kdykoliv vrátit. Naposledy své fanoušky vyděsila drsnou fotkou na sociální síti, kde pláče a v ruce drží chomáč vlasů. Naštěstí se nejedná o hereččin aktuální stav, ale snímek pro ni má pořád velký význam. O jeho původu se podrobně rozepsala a popsala svůj strach z rakoviny.

"Tento obrázek je pro mě hodně osobní. Tehdy jsem začínala chemoterapii. Používala jsem ledový obklad v naději, že mi nevypadají vlasy. Výsledek můžete vidět v mých rukách. Bylo mi špatně a měla jsem pocit, že ztrácím sama sebe. Získávala jsem lidi, ztrácela je. Byla jsem silná i slabá. Cítila jsem se ošklivá a pak vnitřně ještě krásnější než kdykoliv předtím. Pamatuji si to, jako by to bylo včera, jako by to bylo před minutou. Rakovina má mnoho fází. Šok, popření, přijetí, hněv, vzpouru, strach, krásu, odpuštění,“ vyjmenovala všechny své pocity herečka.

„Fáze pokračují dokonce i po léčbě. Rakovina je s vámi navždy. Ti, kteří nemoc prožili a nakopali jí zadek, vědí, že je pořád ovlivňuje, a to v dobrém i špatném. Pořád jezdíte na horské dráze emocí. Pořád potřebujete podporu a lásku,“ dodala bývalá seriálová hvězda, která je momentálně po zdravotní stránce v pořádku. Pořád má ale strach z návratu nemoci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám