Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Simona Krainová (51) představila svoji první módní kolekci oblečení, kterou sama navrhla. Je to vůbec poprvé, co se zhostila role módní návrhářky. Simona patří mezi naše největší módní ikony, na své první limitované řadě pracovala více jak půl roku. Poprvé na módní show nebyla v roli modelky, ale prošla se až na samotném konci coby módní návrhářka.

"Je to společná práce mojí maličkosti a Pietro Filipi. Já samozřejmě mám představu, vím, co se mi líbí, ale krejčovinu a odbornou část jsem musela konzultovat," prozradila Simona, jejíž módní kolekce obsahuje jedenáct modelů, z nichž nejzapamatovatelnější je určitě bílé tričko s obří rudou pusou. "Lidi říkají, že moje pusa je zapamatovatelná. Tak asi proto," usmívá se modelka.

"Jsem opravdu ráda, že jsem si mohla práci tvůrce vyzkoušet a zjistit, kolik potřebných, krásných a důležitých kroků stojí za výrobou jednoho trička," dodala s úsměvem topmodelka na první módní show modelů, které navrhla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám