Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Filmografie herečky Tary Reid (48) sice není právě, řekněme, festivalová, ovšem nenudí se a na počet nabídek si nemůže stěžovat. Natáčí průběžně, stihne i čtyři filmy za rok. V USA tak stále platí za celebritu a vítaného hosta různých večírků nebo filmových premiér. Minulý čtvrtek se zúčastnila projekce snímku American Satan, v němž účinkuje její kamarád John Bradley.

K foto stěně Tara dorazila v krátkém zlatém overalu, barevně sladěném s líčením, a hlavně v dobrém rozmaru. Kvůli své hubené postavě ale působila velmi křehce, a v porovnání s kolegyní, která se fotila po ní, obzvlášť. Byla jí Playboy modelka Lindsey Pelas, jež svůj sexappeal rozehrála v červené róbě, zdůrazňující jak nohy, tak dekolt.

Pelas má ale nad Tarou navrch nejen co do mír, ale také co do počtu fanoušků na sociálních sítích. U nás nepříliš známou blondýnku na Instagramu sleduje skoro 7 miliónů lidí. Taru Reid 197 tisíc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám