Hlavní obsah
Článek

Pracák ani dávky v hmotné nouzi od sociální péče moderátoru Aleši Cibulkovi nehrozí! Jak Super.cz informoval, nedávno ho i s partnerem Michalem Jagelkou na hodinu vyhodili z práce, z jedné z barrandovských televizí. Cibulkovi se ale hbitě ozvala jiná stanice, která touží po jeho službách!

„Máme nový mega kšeft. Ještě toho moc nemohu prozrazovat. Pokud ale existují diváci, kterým třeba chyběly moje pořady Sejdeme se na Cibulce nebo moje talk show vůbec, od ledna příštího roku na jedné nejmenované televizi mě budou mít šanci v takových pořadech zase vídat. Prozrazuji vám to jako prvním,“ řekl Super.cz moderátor oblíbený především u starších ročníků.

Mluvili jsme spolu na křtu jeho již tradičního kalendáře pro filmové pamětníky.

„Mně naprosto fascinuje, kolik pamětníků přišlo. Kalendář křtíme podesáté a jsou tady známé tváře, které nechyběly ani jednou! Je hezké, že už to ani není křest, to je jen taková kratinká součást, spíš jde o oslavu začátku podzimu. Přijdou kamarádi, kolegové, herci, zpěváci, prostě ti, kteří nemají moc času se sejít. Rovnou popaří a rádi se vidí. Vždy ale musím udělat kalendář, abychom měli záminku se sejít,“ dodal s úsměvem Cibulka.

Reklama

Další články

Načítám