Hlavní obsah
Článek

Spousta jejích vrstevníků si užívá zaslouženého důchodu, jedna z nejslavnějších českých hereček Jiřina Bohdalová (92) ale dál pracuje, a navíc si ještě naplánovala, co bude dělat za deset let! Podívejte se na rozhovor s Nesmrtelnou tetou, v kterém jsme rozebírali i její dlouhověkost.

Na křtu kalendáře Aleše Cibulky pro filmové pamětníky, jehož byla kmotrou už před deseti lety, a i letošní jubilejní přivedla na svět, prohlásila, že se těší, jak ho pokřtí za deset let znovu. Přestože to prohlásila ve zjevné nadsázce, asi se nenajde nikdo, kdo by jí to ze srdce nepřál.

„Pokavaď to Aleš zařídí, že ještě za deset let mu budu křtít jeho kalendář, kterému bude dvacet, myslím si, že bude mít na sebe frontu,“ řekla Super.cz oblíbená „Bohdalka“.

Člověku se při pohledu na ni skoro zdá, jako by její občanka o datu narození lhala.

„Ale to není moje chtění, ani na to nemám nějaký fígl. Za to děkuju nahoru rodičům,“ říká upřímně kumštýřka, která svým herectvím pobavila už několik generací diváků.

A pracovat se chystá dál. Jak dlouho to podle ní bude, to však nechce říci, aby to nezakřikla.

„Neříkala bych, že to bude dlouho. Jsem pověrčivá. Jak to bude, tak to bude. Už to nejde, takhle plánovat. Mohu si jenom přát. Ale ano, byla bych ráda,“ říká rozumně paní Jiřina.

Ani na to, co má nyní v práci v merku, raději nechce odpovídat.

„Prakticky nic nepřipravuju. Jsem pověrčivá, jak jste teď zjistil, takže o tom nemluvím. Co přijde, to přijde, a předem za to děkuju,“ dodala dojemně Jiřina Bohdalová.

Související témata:
Dlouhověkost

Reklama

Další články

Načítám