Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoliv je manželství Chantal Poullain (61) a Bolka Polívky (74) už dávno minulostí, spolu vycházejí velmi dobře a dalo by se říct, že i mnohem lépe než kdysi.

Mají spolu už dospělého syna Vladimíra a pokaždé, když se potkají, mají si spolu co říct. Tak jako v divadle Studio DVA, kam oba přišli na premiéru hořké komedie s Ivanou Chýlkovou (60) v hlavní roli Věra.

Jakmile se potkali, smáli se na celé kolo a bylo vidět, že se rádi vidí. Chantal jako vždy oplývala svým energickým francouzským šarmem a rozzářený Bolek hýřil vtipem.

V inscenaci, která je sondou do zábavního průmyslu a cynické doby, ztvárňuje hlavní postavu Věry Ivana Chýlková.

„Je to dost náročná a současně skvělá role, i když se může zdát, že plyne lehce, ovšem cítím, že valím před sebou opravdu velký šutr. Mně se hned od začátku hodně líbil scénář a měla jsem a mám pocit, že čím víc času trávím s textem, tím se mi zdá ta hra lepší a lepší. Nevím přesně ale jak ji zařadit, možná je to moralita. To, co Věra v první půlce zaseje, v druhé sklízí. Není to příběh, který nechá diváka chladným, protože je současný a možná se stal nebo stane,“ vysvětlila ve zkratce Ivana Chýlková.

Reklama

Další články

Načítám