Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Strach o milovanou dceru Kristinu Kloubkovou stále neopouští. Pětiletá dcera známé moderátorky prodělala mononukleózu a následně podstoupila operaci, ale stále není z nejhoršího venku. Virus bude totiž navždy kolovat v jejím těle a nikdy se ho nezbaví.

„Máme za sebou půlroční trápení. Když bylo v létě nejhezčí počasí, musely jsme být zavřené doma. Operaci ale naštěstí zvládla perfektně a věřím, že už bude všechno dobré,“ svěřila deníku Aha! bývalá choreografka a moderátorka televize Nova.

Operace mandlí, kterou Jasmínka nedávno podstoupila, problém s virem neřeší. „Virus, který v sobě má, tu bude navždycky. Ten už jí nikdy z těla nevymizí. Ve chvíli, kdy onemocní, tak můžou nastat komplikace a průběh nemoci může být těžší,“ svěřila se Kristina, která ale neztrácí naději. „Teď už Jasmínka chodí do školky. Začala navštěvovat balet i angličtinu, takže už se nemusí ani nijak omezovat v pohybu. Doufám, že bude jednou úplně zdravá.”

Reklama

Další články

Načítám