Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to teprve měsíc a půl, co Lenka Zahradnická přivedla na svět svého prvního potomka, dceru Jasmínku. Po těhotenském bříšku oblíbené herečky není už ale ani památky.

„Váha se vrací do normálu tak nějak sama. Nebudu si hrát na matku, která dělá všechno proto, aby se dostala hned do formy. Já jsem to měla o to lehčí, že jsem během těhotenství přibrala jen o třináct kilo, z toho jedenáct jsem nechala v porodnici následkem stresu a všeho možného,” vysvětluje Lenka, která po ukončení šestinedělí zase začala chodit dvakrát týdně na jógu a na procházky s pejskem.

Životní roli maminky si herečka velmi užívá. „Věděla jsem, že když porodím, tak bude všechno jinak a opravdu to tak je. Jsem unavená, ale stojí to za to, je to krásný,” rozplývá se Lenka.

Velkou oporou pro Lenku je její partner Michal a maminka. Zatím se ale herečka nechystá vrátit k původnímu velkému pracovnímu nasazení. Své postavy v seriálech nechá zatím odpočívat a objeví se pouze v divadle. „Do divadla se budu vracet v lednu, jedná se o nazkoušené věci. Dvě hodinky beze mě s odstříkaným mlíkem dítě zvládne. Do televize se nehrnu, zatím jsem to nechala otevřené,” říká Lenka Zahradnická.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám