Hlavní obsah
Článek

Přestože je tělem i duší tenistkou jak sama o sobě z legrace říká, většinou se Karolína Plíšková (32) v civilu příliš sportovně neobléká a dává přednost odlehčené eleganci. Během našeho posledního setkání se nám úspěšná tenistka přiznala, že ráda a docela často utrácí za oblečení. Své astronomické honoráře ale také chytře zhodnocuje.

„I šperky se dají použít jako investice, pokud se jedná o dražší věci. Do toho ale zatím příliš neinvestuju. Spíš se mi ty věci líbí a chci je nosit,” říká Plíšková a dále je konkrétnější: „Investuju většinou do nemovitostí. Pár jich mám, ale nejsem v tomhle oboru zase tak zběhlá. Nechávám to na jiných lidech, kteří tomu rozumí. Já se starám o tenis.”

Se svými příjmy si může Karolína dovolit koupit prakticky cokoli, pravdou ale je, že asi jako každá žena i Karolína šperky ráda dostává.

„Od rodiny i od Michala (snoubenec Michal Hrdlička) jsem dostala spoustu šperků. Ráda si sama vyberu kousky na běžný nošení a vždy si sama vybírám i hodinky,” vysvětluje kráska, která se donedávna držela na první příčce světového žebříčku. Díky svým úspěchům si ji také vybírají do svých kampaní. Naposledy se Plíšková stala českou ambasadorkou luxusního švýcarského hodinářství, což milovnici všeho blyštivého pochopitelně těší.

„Jako ženská mám kladný vztah ke šperkům. Například hodinky nosím neustále a potrpím si na rozměrnější kousky, ale na kurtu nosím většinou jen decentní šperky, ve kterých hraju a ani je neměním. Jsou to moje talismany,” říká Karolína.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám